TAKRENGÖRING/TAKTVÄTT

Takrengöring & taktvätt i Göteborg med omnejd

På Floda Takvård erbjuder vi taktvätt i Göteborg och kranskommunerna, för privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i allmänhet. Inom taktvätt erbjuder vi bland annat mossborttagning och takrengöring.

I vår taktvätt ingår alltid:

– 1 års-kontroll – vi kommer ut efter 1 år och kontrollerar takets standard!
– Resultatgaranti – alltid rena tak!
– Dessutom får taket förlängd livslängd med taktvätt!

Kontakta oss för KOSTNADSFRI OFFERT gällande taktvätt i Göteborg med omnejd! Vi kan även erbjuda fasadtvätt, stenvård, takskottning med mera.

Prisexempel – takrengöring av ett tak med 150 m2

En takrengöring med ca 150 m2 kostar omkring

8 000-9 000 kr

efter rotavdrag, och varierar bland annat beroende på om förbehandling behövs eller inte.

Gratis offert på takrengöring & taktvätt

Självklart erbjuder vi alltid kostnadsfria offerter som innehåller fasta priser!

– Takrengöring för fastighetsägaren

Vi erbjuder taktvätt i Göteborg och Västsverige! Oss hittar du runt om i väst där vi utför vård och taktvätt i bland annat Lerum, Partille, Göteborg och Alingsås. Vilken hus eller fastighetsägare har inte suckat och tänkt att det verkligen är dags att ta tag i att ta bort mossa på taket? Mossa på tak är farligt och inte speciellt vackert. Att ta bort mossa på taket kan verkligen höja värdet på din fastighet.

– Takrengöring för bostadsrättsföreningen

Vi har många samarbeten med bostadsrättsföreningar runt om i Västsverige, där vi utför taktvätt vid behov. Med vår takrengöring hjälper vi flera bostadsrättsföreningar att hålla sina tak rena och fria från smuts. Det finns många anledningar till varför ni ska anlita oss på Floda Takvård till att utföra er takrengöring.

Vanliga frågor om taktvätt

Mossa på tak – fara?
Mossa på takpannor är idag ett vanligt förekommande. Men faktum är att mossa på tak är en stor fara. Mossa på taket kan orsaka stora problem i längden och det är faktiskt en investering att rengöra sitt tak från mossa. Mossan som växer på taket drar åt sig fukt, vilket också gör att takpannan under blir fuktig och kan frysa sönder under vintern. Det är därför viktigt att ta bort mossa på takpannor.

Risken finns också att fukten sprider sig ner i bärläkten som pannorna vilar på, och orsakar röta och stora problem. En vanlig villaförsäkring täcker nästan aldrig skador av det här slaget.

Hur får man bort mossa på taket?

Att få bort mossa på taket kan vara klurigt, men vi hjälper dig gärna att bli av med mossa på ditt tak! Genom effektiv taktvätt hjälper vi dig att ta bort mossa på takpannor. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Varför rengöra tegeltak?

– Att behandla takpannor är ett sätt att förlänga livslängden avsevärt. En av fördelarna med att använda sig av en fackman är att vi vet vad vi sysslar med. Om man inte vet hur man ska rengöra tegeltak riskerar man att trycka in vatten i isoleringen via springor och kanter.

– Om takpannorna är så pass nya att originalfärgen fortfarande är kvar kommer taket att bli som nytt igen. Om takpannorna är äldre har troligtvis färgen släppt och takpannornas gråa betongfärg kommer fram. Om färgen släppt kan man välja att behandla eller måla taket.

Varför ska man anlita Floda Takvård i väst för taktvätt i Göteborg?

Taktvätt är ett smutsigt, tungt och farligt arbete. Mossborttagning gör att taket kan bli oerhört halt. När man rengör taket försvinner all påväxt och mossa på takpannorna och de byter färg.

Anlita oss på Floda Takvård i väst för att bli av med mossa och annan påväxt på ditt tak, få ett skinande rent resultat på ett enkelt, säkert och effektivt sätt. Vi hjälper dig gärna med takrengöring och att ta bort mossa på taket!

Kontakta oss

Tveka inte på att ta kontakt med oss, så kommer vi ut och berättar mer om hur vi arbetar och vad vi kan göra för dig/er.