TAKRENGÖRING/TAKTVÄTT

TAKTVÄTT

Professionell taktvätt i Göteborg och kranskommunerna för privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Inom taktvätt erbjuder vi bland annat mossborttagning och rengöring av tak. Målning av tak finns även som alternativ och rekommenderas alltid efter en taktvätt för bästa möjliga skydd.

I vår taktvätt ingår:

– Resultatgaranti – alltid rena tak!

Kontakta oss för en KOSTNADSFRI OFFERT idag! Vi erbjuder även fasadtvätt i samband med takvätt.

 

Kostnadsfri offert och besiktning av tak.

Självklart erbjuder vi alltid kostnadsfria offerter som innehåller fasta priser!

– Takrengöring för fastighetsägaren

Vi erbjuder professionell och effektiv taktvätt i Göteborg, Kungsbacka och resterande Västsverige! Med Götafasadvård AB kan du alltid känna dig trygg med att rätt medel och metoder används för att på bästa sätt vårda ditt tak. Att tvätta sin tak medför en ökad livslängd och höjer värdet på fastigheten. 

– Takrengöring för bostadsrättsföreningen

Idag har vi samarbeten med flera bostadsrättsföreningar runtomkring Västsverige. Med vår professionella taktvätt hjälper vi idag flera föreningar att hålla sina tak rena. Kontakta oss idag så hjälper vi er att förlänga livslängden på just eran tak.

 

Är mossa på tak en fara?

Det är väldigt vanligt med mossa på tak. Det är dock en stor fara som många inte vet om. Mossa på ditt tak kan medföra stora kostnader och problem på längden. Därför ser vi en taktvätt som en investering. Mossan på ditt tak drar åt sig fukt vilket medför att takpannan under också blir fuktig och kan frysa sönder.

Finns även risk att fukten sprider sig ner i bärläkten som pannorna sitter på. Detta orsakar röta och en normal villaförsäkring täcker nästan aldrig denna typ av skada.

 

Vad kan jag förvänta mig om jag tvättar mitt tak hos er?

– En fördel med att använda sig av Göta Fasadvård är att vi kontinuerligt går utbildningar för att på ett effektivt och snabbt sätt kunna erbjuda dig en bra lösning för just dina behov. Det är viktigt att man vet hur man ska rengöra ett tegeltak då det finns risk för att trycka in vatten i isoleringen vi sprickor och kanter.

– Har du nya takpannor och originalfärgen finns kvar så kommer taket att bli som nytt igen efter tvätten. Om takpannorna är lite äldre finns en stor chans att färgen har släppt och takpannornas gråa färg kommer fram. Rekommendationen då är att antingen behandla eller måla om taket.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för mer information.