TAKMÅLNING. Funderar du på att byta tak? Det kan räcka med en takmålning.

FÖRLÄNG LIVSLÄNGDEN PÅ DITT TAK.  

Har du tankar på att byta tak? I många fall kan det räcka med att taket tvättas och målas! Ett målat tak ser ut som nytt, skyddar väl mot påväxt, fukt och UV-strålning.

Våra takexperter kan ta ett beslut om just ditt tak behöver bytas ut eller om det räcker med att den målas om. Det är en simpel och kostnadseffektivt sätt att förlänga livslängden på ditt tak med ca. 10-20 år. Boka en kostnadsfri takinspektion idag!

Takmaterial

Betongpannor och alla typer av plåttak går att måla om. Taket ska först tvättas innan det målas/behandlas. Det är viktigt att rengöringen utförs på ett professionellt sätt så att taket inte skadas. Anlitar du Göta Fasadvård kan du vara säker på att det är proffs som jobbar på ditt tak med produkter av hög klass.

 

Gratis Takinspektion!

Självklart erbjuder vi alltid kostnadsfria offerter som innehåller fasta priser!

 

Vanliga frågor och svar om takmålning!

Vad kostar takmålning?

 Priset varierar beroende på takets storlek och utformning. Vi gör en kostnadsfri inspektion innan vi ger en offert på arbetet. Du får som kund alltid fasta priser med rotavdragets inverkan.

Hur länge håller ett målat tak?

 Takmålning förlänger livslängden med cirka 10-20 år. Det är ett kostnadseffektivt sätt att förnya ditt tak till en bråkdel av priset för takbyte.

Hur lång tid tar en takmålning?

För en normalstor villa tar det 2-3 dagar beroende på väder och vilken typ av tak som behandlas.

Kontakta oss

Tveka inte på att ta kontakt med oss, så kommer vi ut och berättar mer om hur vi arbetar och vad vi kan göra för dig/er.